Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i pożywne śniadanie. Dla ciekawych pieczarki są bogate w potas, żelazo, miedź oraz witaminy, głównie D i B2. Przepis zaczerpnięty od Ellie Krieger
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113061
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113061
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
pieczarkę obrać ze skórki, wyciąć nóżkę i wydrążyć blaszkę. Posmarować z obu stron niewielka ilością oliwy. Smażyć 2-3 min z obu stron (najlepiej na patelni grilowej)
Plaster bekonu przesmażyć na suchej patelni
Z jajek zrobić jajecznicę według uznania
Układać warstwami: pieczarka+bekon+jajecznica.
Na koniec posypać odrobina startego parmezanu i udekorować listkami bazylii