Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i pożywne śniadanie. Dla ciekawych pieczarki są bogate w potas, żelazo, miedź oraz witaminy, głównie D i B2. Przepis zaczerpnięty od Ellie Krieger
Polecam.
Odsłon: 175
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 590
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 14
Polecam.
Odsłon: 175
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 590
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 14
Składniki
pieczarkę obrać ze skórki, wyciąć nóżkę i wydrążyć blaszkę. Posmarować z obu stron niewielka ilością oliwy. Smażyć 2-3 min z obu stron (najlepiej na patelni grilowej)
Plaster bekonu przesmażyć na suchej patelni
Z jajek zrobić jajecznicę według uznania
Układać warstwami: pieczarka+bekon+jajecznica.
Na koniec posypać odrobina startego parmezanu i udekorować listkami bazylii