Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego jeszcze nie jedliście, polecam!!!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Składniki
Na początku kroję wędlinę na cienkie wstążki lub na kosteczkę. Pomidory i cebulę kroję w drobną kosteczkę. W tym samym czasie gotuję makaron. W miseczce rozbijam jajka, dodaję wegetę i łyżkę wody gazowanej. Rozgrzewam na patelni margarynę i smażę cebulkę do momentu, aż się zeszkli. Potem dodaje wędlinę i gdy ona się podsmaży na złocisty kolor dodaję pomidory i wrzucam ugotowny wcześniej makaron. To smaże kilka minut a na końcu dodaję jajka, starty ser żółty i doprawiam przyprawami. Smażę potem normalnie jak jajeczniće. Polecam, jest przepyszna