Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie śniadanie potrafią zrobić nawet dzieci :) W porcji jest około 159 kcal.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Na patelnię wlać oliwę z oliwek i podgrzewać. Pieczarki oczyścić i pokroić w drobną kostkę. Wrzucić na rozgrzany tłuszcz. Dodać jedno jajko i troszkę soli do smaku. Poczekać aż jajka się zetną i podawać na ciepło. Mozna podawać z kromką pieczywa.