Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8053
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 369
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8053
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 369
Składniki
Sparzamy pomidora i obieramy go ze skórki. Czosnek siekamy, paprykę kroimy w kosteczkę. Na rozgrzany olej wrzucamy czosnek, paprykę i pokrojonego pomidora - przesmażamy 10 min. Doprawiamy wedle upodobań, zalewamy rozkłóconym jajkiem, smażymy do ulubionej konsystencji. Mi świetnie smakuje taka jajecznica z chlebkiem razowym:).
Smacznego!