Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
IDEALNY SPOSÓB NA PYSZNE I WARTOŚCIOWE ŚNIADANIE.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Na patelni rozpuszczamy masło i kładziemy plastry boczku lub innej wędzonki.
Przysmażamy z obu stron, aż do zrumienienia.
Następnie wbijamy na każdy plaster jajko, tak żeby nie rozlało się żółtko.
Delikatnie solimy. Czekamy aż białko się zetnie.
W wersji wzbogaconej na każde jajko kładziemy plasterek żółtego sera.
Czekamy aż się roztopi.
Smacznego:)