Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ALTERNATYWA DLA ZWYKLYCH JAJEK NA TWARDO
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3240
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3240
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Składniki
papryke, kielbase, ogorek kiszony i ser zolty kroimy w drobna kostke
jajka rozkrajamy w poprzek
jajka kladziemy zoltkiem na talez, przykrywamy kolderka z majonezu, a na gore sypiemy wszystkie pozostale skladniki pokrojone w drobna kosteczke. SMACZNEGO