Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, słodkie, bardzo smaczne, ok. 340 kcal
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 332
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 122
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 48
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 169
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 332
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 122
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 48
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 169
Składniki
Białko dobrze ubić mikserem.
Dodać żółtko, mąkę, kakao i wymieszać łyżką.
Smażyć na patelni z małą ilością masła. Jak zaczną pojawiać się dziurki powietrza przewrócić.
Na gotowym omlecie ułożyć plasterki banana i polać sosem wiśniowym.