Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka zwykłych, odpowiednio przyciętych składników i możemy łatwo stworzyć na talerzu jedno z ulubionych zwierzątek dzieci. Taka propozycja na wesoły początek dnia ;)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Pieczywo na głowę i ser żółty wycinamy okrągłą foremką. Resztę wykrawamy mniejszym nożem. Nosek to „piętka” z rzodkiewki. Zęby formujemy nożykiem, docinając kształt z plasterka rzodkiewki. Oczy robimy z sera białego i czarnej oliwki. Ser możemy zastąpić rzodkiewką a oliwkę – ketchupem.