Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka zwykłych, odpowiednio przyciętych składników i możemy łatwo stworzyć na talerzu jedno z ulubionych zwierzątek dzieci. Taka propozycja na wesoły początek dnia ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1846
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1599
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2106
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1846
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1599
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2106
Składniki
Pieczywo na głowę i ser żółty wycinamy okrągłą foremką. Resztę wykrawamy mniejszym nożem. Nosek to „piętka” z rzodkiewki. Zęby formujemy nożykiem, docinając kształt z plasterka rzodkiewki. Oczy robimy z sera białego i czarnej oliwki. Ser możemy zastąpić rzodkiewką a oliwkę – ketchupem.