Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka zwykłych, odpowiednio przyciętych składników i możemy łatwo stworzyć na talerzu jedno z ulubionych zwierzątek dzieci. Taka propozycja na wesoły początek dnia ;)
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13670
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1183
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13670
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1183
Składniki
Pieczywo na głowę i ser żółty wycinamy okrągłą foremką. Resztę wykrawamy mniejszym nożem. Nosek to „piętka” z rzodkiewki. Zęby formujemy nożykiem, docinając kształt z plasterka rzodkiewki. Oczy robimy z sera białego i czarnej oliwki. Ser możemy zastąpić rzodkiewką a oliwkę – ketchupem.