Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet owsiany na słodko. Szybkie, proste i pożywne danie dla każdego .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Jajka wbijamy do garnuszka, dodajemy płatki owsiane, wiórka kokosowe oraz miód . Wszystko razem miksujemy (albo za pomocą miksera albo blendera).
Olej kokosowy roztopić na niewielkiej patelni, nie rozgrzewać zbyt mocno.
Wylać zawartość miski ze składnikami na patelnię i smażyć na małym ogniu dużego palnika przez około 7 minut nie ruszając omleta.
Bardzo ostrożnie odwrócić omlet na drugą stronę. Smażyć jeszcze około 3 minut.
Gotowy omlet przełożyć na talerz, wyłożyć pokrojonego banana oraz posypać wiórka kokosowe.