Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne śniadanie dla dbających o zdrową dietę.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11969
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16504
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5313
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11969
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16504
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5313
Składniki
Komosę lekko podpraż na suchej patelni i zalej wodą. gotuj na małym ogniu aż wsiąknie wodę - ok. 10 minut.
Umyj i pokrój owoce.
Wyłóż komosę na talerz, dodaj owoce i rodzynki. Całość posyp ziarnami.