Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne śniadanie dla dbających o zdrową dietę.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Komosę lekko podpraż na suchej patelni i zalej wodą. gotuj na małym ogniu aż wsiąknie wodę - ok. 10 minut.
Umyj i pokrój owoce.
Wyłóż komosę na talerz, dodaj owoce i rodzynki. Całość posyp ziarnami.