Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę polecam to danie, wśród moich znajomych zrobiło furorę, jest proste i ....a zresztą spróbujcie sami.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 348
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3798
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1312
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 348
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3798
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1312
Składniki
parówki kroimy w plasterki i podsmażamy na rumiano na odrobinie oleju, następnie przekładamy do większego garnka, na tej samej patelni smażymy pokrojoną w piórka cebulę na złoty kolor, następnie kroimy i podsmażamy pieczarki aż puszczą sok, cebulę i pieczarki przekładamy kolejno do tego samego garnka i jeszcze chwile dusimy.
Dodajemy kolejno przecier, śmietanę-bardzo ważna kolejność) i jeszcze chwilę podsmażamy, zalewamy wodą(ilość wody wedle uznania, zależy czy wolimy rzadsze czy gęściejsze!) przyprawiamy czosnkiem, majerankiem, pieprzem i solą do smaku i gotujemy jeszcze ok. 10 min. danie podajemy z pieczywem. Smacznego