Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę polecam to danie, wśród moich znajomych zrobiło furorę, jest proste i ....a zresztą spróbujcie sami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
parówki kroimy w plasterki i podsmażamy na rumiano na odrobinie oleju, następnie przekładamy do większego garnka, na tej samej patelni smażymy pokrojoną w piórka cebulę na złoty kolor, następnie kroimy i podsmażamy pieczarki aż puszczą sok, cebulę i pieczarki przekładamy kolejno do tego samego garnka i jeszcze chwile dusimy.
Dodajemy kolejno przecier, śmietanę-bardzo ważna kolejność) i jeszcze chwilę podsmażamy, zalewamy wodą(ilość wody wedle uznania, zależy czy wolimy rzadsze czy gęściejsze!) przyprawiamy czosnkiem, majerankiem, pieprzem i solą do smaku i gotujemy jeszcze ok. 10 min. danie podajemy z pieczywem. Smacznego