Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę polecam to danie, wśród moich znajomych zrobiło furorę, jest proste i ....a zresztą spróbujcie sami.
parówki kroimy w plasterki i podsmażamy na rumiano na odrobinie oleju, następnie przekładamy do większego garnka, na tej samej patelni smażymy pokrojoną w piórka cebulę na złoty kolor, następnie kroimy i podsmażamy pieczarki aż puszczą sok, cebulę i pieczarki przekładamy kolejno do tego samego garnka i jeszcze chwile dusimy.
Dodajemy kolejno przecier, śmietanę-bardzo ważna kolejność) i jeszcze chwilę podsmażamy, zalewamy wodą(ilość wody wedle uznania, zależy czy wolimy rzadsze czy gęściejsze!) przyprawiamy czosnkiem, majerankiem, pieprzem i solą do smaku i gotujemy jeszcze ok. 10 min.
danie podajemy z pieczywem. Smacznego
Mega przepis na pyszne leczo:-) Można pominąć w przepisie chorizo i nasze dan...
Odsłon: 600
Super pyszny na każdą okazję, a nawet bez okazji :)
Odsłon: 77
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 530
Placki z cukinii to ciekawa alternatywa dla klasycznych placów ziemniaczanych...
Odsłon: 25
Sałatka z brokułem, szynką i makaronem należy do moich ulubionych. Jest smacz...
Odsłon: 114
Super pyszny na każdą okazję, a nawet bez okazji :)
Odsłon: 77
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 530
Placki z cukinii to ciekawa alternatywa dla klasycznych placów ziemniaczanych...
Odsłon: 25
Sałatka z brokułem, szynką i makaronem należy do moich ulubionych. Jest smacz...
Odsłon: 114
Składniki
parówki kroimy w plasterki i podsmażamy na rumiano na odrobinie oleju, następnie przekładamy do większego garnka, na tej samej patelni smażymy pokrojoną w piórka cebulę na złoty kolor, następnie kroimy i podsmażamy pieczarki aż puszczą sok, cebulę i pieczarki przekładamy kolejno do tego samego garnka i jeszcze chwile dusimy.
Dodajemy kolejno przecier, śmietanę-bardzo ważna kolejność) i jeszcze chwilę podsmażamy, zalewamy wodą(ilość wody wedle uznania, zależy czy wolimy rzadsze czy gęściejsze!) przyprawiamy czosnkiem, majerankiem, pieprzem i solą do smaku i gotujemy jeszcze ok. 10 min. danie podajemy z pieczywem. Smacznego
Przepisy Śniadania
Śniadania
Szparagi z jajkiem sadzonym
Śniadania
A'la naleśnik z bananami i płatkami owsianymi!!!
Śniadania
Najprostrze kanapki na świecie :-)
Śniadania
Rwany chlebek czosnkowo - ziołowy
Szparagi z jajkiem sadzonym
Mówi się, że śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Bez wątpienia –...
Odsłon: 179
A'la naleśnik z bananami i płatkami owsianymi!!!
Mega prosty i smaczny przepis w 10min!!!
Odsłon: 142