Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na słodki początek dnia.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 30
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 515
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2000
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3987
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 30
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 515
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2000
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3987
Składniki
Zmiksuj razem białko z jajka, wanilie i mleko. Ubijaj, aż do utworzenia się piany. Zamocz całe kromki chleba w miksturze. Nastaw patelnie na małym ogniu i nasmaruj delikatnie olejem. Połóż kromki na patelni i piecz,aż do zbrązowienia. Połóż na talerz i udekoruj brzoskwiniami. Całość polej miodem. Pycha!