Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na słodki początek dnia.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 343
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 358
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 275
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 136
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 343
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 358
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 275
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 136
Składniki
Zmiksuj razem białko z jajka, wanilie i mleko. Ubijaj, aż do utworzenia się piany. Zamocz całe kromki chleba w miksturze. Nastaw patelnie na małym ogniu i nasmaruj delikatnie olejem. Połóż kromki na patelni i piecz,aż do zbrązowienia. Połóż na talerz i udekoruj brzoskwiniami. Całość polej miodem. Pycha!