Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na słodki początek dnia.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 128
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 854
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 511
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 533
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 128
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 854
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 511
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 533
Składniki
Zmiksuj razem białko z jajka, wanilie i mleko. Ubijaj, aż do utworzenia się piany. Zamocz całe kromki chleba w miksturze. Nastaw patelnie na małym ogniu i nasmaruj delikatnie olejem. Połóż kromki na patelni i piecz,aż do zbrązowienia. Połóż na talerz i udekoruj brzoskwiniami. Całość polej miodem. Pycha!