Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 64
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 785
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 78
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 64
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 785
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 78
Składniki
Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić na sztywną pianę. Do żółtek dodać cukier i cukier waniliowy - wymieszać. Następnie dodać ubitą pianę. Ponownie wymieszać. Powoli dodawać mąkę(uwaga na grudki!) cały czas mieszając. Smażyć na patelni na małym ogniu. Podawać, np. z dżemem. Smacznego :)