Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Kaszę jaglaną ugotowaną i ostudzoną blendujemy na papkę. Jajka rozczepujemy dodajemy do naszej kaszy, dodajemy pokrojoną szynkę i cebulę (szczypiorek)w kostkę oraz sól i pieprz do smaku. Masło rozpuszczamy na patelni wylewamy omleta( mi wyszły 2 omlety) i smażymy na małym ogniu z obu stron na rumiany kolor. Do ciasta omletowego możemy dodać jeszcze paprykę konserwową ogórka konserwowego lub kiszonego, albo inne nasze ulubione składniki