Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19286
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13054
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19286
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13054
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Składniki
Kaszę jaglaną ugotowaną i ostudzoną blendujemy na papkę. Jajka rozczepujemy dodajemy do naszej kaszy, dodajemy pokrojoną szynkę i cebulę (szczypiorek)w kostkę oraz sól i pieprz do smaku. Masło rozpuszczamy na patelni wylewamy omleta( mi wyszły 2 omlety) i smażymy na małym ogniu z obu stron na rumiany kolor. Do ciasta omletowego możemy dodać jeszcze paprykę konserwową ogórka konserwowego lub kiszonego, albo inne nasze ulubione składniki