Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące śniadanie z królową śniadań
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Jabłko myjemy i trzemy na tarce na średnich oczkach, zasypujemy cynamonem. Dodajemy płatki i borówki. Zalewamy wszytko kefirem, mieszamy i chowamy do lodówki na noc. Rano podgrzewamy dodajemy miód i dekorujemy naszą owsiankę mieszanką ziaren. Zajadamy. Smakuś :) Jeśli owsiankę robicie od razu bez pozostawienia jej na noc w lodówce to polecam najpierw zalać płatki wrzątkiem (tak aby woda pokryła płatki) i odstawić na kilka minut do wchłonięcia wody. Potem dodać kefir i pogrzać wszystko.