Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo pożywne i sycące, bogate w błonnik, smaczne i idealne na śniadanie
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181857
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 140
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181857
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 140
Składniki
Ja wszystko przygotowuję wieczorem dnia poprzedniego i trzymam w lodówce - płatki dzięki temu są miękkie ale nie rozmiękają
Płatki zalewamy zimnym! mlekiem wymieszanym z sokiem, wsypujemy posiekane bakalie, zamykamy w pojemniczku i do lodówki na noc. Rano wyjmujemy i wcinamy na śniadanie