Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo pożywne i sycące, bogate w błonnik, smaczne i idealne na śniadanie
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 539
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 1545
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 747
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1482
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 539
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 1545
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 747
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1482
Składniki
Ja wszystko przygotowuję wieczorem dnia poprzedniego i trzymam w lodówce - płatki dzięki temu są miękkie ale nie rozmiękają
Płatki zalewamy zimnym! mlekiem wymieszanym z sokiem, wsypujemy posiekane bakalie, zamykamy w pojemniczku i do lodówki na noc. Rano wyjmujemy i wcinamy na śniadanie