Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzone z syropem klonowym lub maselkiem to jedno z najpopularniejszych sniadan w USA.Podane z bita smietana i owocami to wspanialy deser:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7939
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1252
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13720
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7939
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1252
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13720
Składniki
Margaryne rozpuscic w garnku lub mikrofalowce. W duzej misce polaczyc wszystkie skladniki i dokladnie wymieszac alby nie bylo grudek.
Smazyc na srednim ogniu na suchej,teflonowej patelnii.Nakladac troszke wiecej niz lyzke ciasta.Gdy zobaczymy ze na powierzchni pancake pojawiaja sie babelki,wtedy przewracamy na druga strone i czekamy az sie zarumieni.
Podawac z syropem klonowym lub innym ulubionym sosem do deserow.Pancakes swietnie smakuja z bita smietana i owocami lub dzemem.