Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne szybkie śniadanie:-)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Składniki
Ciasto filo składam równo arkusz przy arkuszu i wycinam kwadraty u mnie 6 muszą być trochę większe od foremki na babeczek aby rogi wystawały,każdy kwadrat ma teraz 5 karteczek przełóż każdą karteczkę na przemian do każdej z foremek aby rogi tworzyły wachlarz roztrzepane jajko,do każdej papilotki włóż po 2 lub 3 kuleczki sera,szczypiorku i zalewaj jajkiem przyprawionym a na wierzchu połóż pomidorka piecz w 190 stopniach około 20 min masa musi się ściąć a ciasto ma być złote Smacznego:-)♡♡♡