Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne amerykańskie danie z parówki.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35582
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1171
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5916
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35582
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1171
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5916
Składniki
Pokruszony chleb przepuścić przez maszynkę. Dodać przyprawy, cebulę i stopione masło. Bardzo dobrze wymieszać. Parówki głęboko naciąć wzdłuż i wypełnić nadzieniem. Każdą parówkę obwinąć połową plasterka bekonu i spiąć wykałaczką. My każdy plasterek boczku dzieliliśmy na pół i owijaliśmy parówkę każdą parówkę w dwóch miejscach. Piec 30 minut w temperaturze 180 stopni.