Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne amerykańskie danie z parówki.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2471
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18207
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2471
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18207
Składniki
Pokruszony chleb przepuścić przez maszynkę. Dodać przyprawy, cebulę i stopione masło. Bardzo dobrze wymieszać. Parówki głęboko naciąć wzdłuż i wypełnić nadzieniem. Każdą parówkę obwinąć połową plasterka bekonu i spiąć wykałaczką. My każdy plasterek boczku dzieliliśmy na pół i owijaliśmy parówkę każdą parówkę w dwóch miejscach. Piec 30 minut w temperaturze 180 stopni.