Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie śniadanie o wyraźnym smaku, w sam raz na długi ciężki dzień....
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5662
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 952
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35785
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 106
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5662
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 952
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35785
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 106
Składniki
Układamy parówki na blachę lub talerz (jeśli są ofoliowane to je obieramy)
Posypujemy mniej więcej równomiernie kawałkami oliwek
Posypujemy wszystko oregano
Przykrywamy wszystko serem
Następnie wkładamy do rozgrzanego piekarnika na ok 5 minut (lub do mikrofali na 3 - 4 minuty) do czasu aż ser się zacznie topić
Pieczywo posmarować masłem
Po upieczeniu podzielić na porcje i podać z pieczywem oraz kethupem lub dowolnym dressingiem wedle uznania....
Smacznego :)