Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie śniadanie o wyraźnym smaku, w sam raz na długi ciężki dzień....
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1632
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1632
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Układamy parówki na blachę lub talerz (jeśli są ofoliowane to je obieramy)
Posypujemy mniej więcej równomiernie kawałkami oliwek
Posypujemy wszystko oregano
Przykrywamy wszystko serem
Następnie wkładamy do rozgrzanego piekarnika na ok 5 minut (lub do mikrofali na 3 - 4 minuty) do czasu aż ser się zacznie topić
Pieczywo posmarować masłem
Po upieczeniu podzielić na porcje i podać z pieczywem oraz kethupem lub dowolnym dressingiem wedle uznania....
Smacznego :)