Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie śniadanie o wyraźnym smaku, w sam raz na długi ciężki dzień....
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 101
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4329
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2607
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 101
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4329
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2607
Składniki
Układamy parówki na blachę lub talerz (jeśli są ofoliowane to je obieramy)
Posypujemy mniej więcej równomiernie kawałkami oliwek
Posypujemy wszystko oregano
Przykrywamy wszystko serem
Następnie wkładamy do rozgrzanego piekarnika na ok 5 minut (lub do mikrofali na 3 - 4 minuty) do czasu aż ser się zacznie topić
Pieczywo posmarować masłem
Po upieczeniu podzielić na porcje i podać z pieczywem oraz kethupem lub dowolnym dressingiem wedle uznania....
Smacznego :)