Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna na jogurcie naturalnym ze szczypiorkiem i bazylią

Pasta jajeczna na jogurcie naturalnym ze szczypiorkiem i bazylią

Autor:

Przepisów i artykułów: 39 Ocena: 534

Dodano:

Odsłon: 7389

Pyszna pasta jajeczna na szybkie śniadanie

Składniki

  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3 łyżeczki jogurtu naturalnego
  • szczypiorek
  • kilka listków bazylii
  • sól, pieprz do smaku
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wcześniej ugotowane jajka obieramy. Obrane jajka kroimy i przekładamy do miseczki. Dodajemy jogurt naturalny, szczypiorek, bazylię, sol i pieprz. Wszystko rozgniatamy widelcem i mieszamy. Smacznego !

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 11 lipca 2013 Prosta, smaczna pasta. Bardzo lubię takie smaki :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń