Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczno-szynkowa

Pasta jajeczno-szynkowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 184

Dodano:

Odsłon: 1337

Smaczne i szybkie!!

Składniki

  • jaja gotowane na twardo, 4
  • chudej szynki, 100g
  • sok z cytryny, pół łyżeczki
  • śmietana, 4 łyżeczki
  • masła, 100g
  • sół,pieprz
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Pasta jajeczno-szynkowa

Przygotowanie

  1. Ucieramy masło z sokiem z cytryny, szynke siekamy drobno. Jaja siekamy i mieszamy ze śmietaną, dodajemy je do szynki i masła. Mieszamy, doprawiamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń