Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Marchew obrac i zetrzec na tarce o grubych oczkach,ugotowac na twardo jajka ostudzic.Zetrzec na grubych oczkach ser zolty i dodac do marchwi.potem dodac ostudzone i pokrojone na drobno jajka oraz posiekana rzezuche.Dosolic wg uznania i wymieszac z majonezem.Pasta jest gotowa do spozycia od razu lecz schlodzona po paru godzinach smakuje lepiej SMACZNEGO!!!