Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta doskonała na kanapeczki.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13677
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13677
Składniki
Umyte jaja gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy je i ścieramy na małych oczkach na tarce. Następnie dodajemy twaróg i tuńczyk wraz ze śmietaną i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pastę podajemy na kanapkach, dodatkowo posypujemy je posiekanym szczypiorkiem.