Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego, gdy znudziły nam się parówki w tradycyjnej wersji :) Bardzo łatwe
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18469
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30613
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29354
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18469
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30613
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29354
Składniki
Wymieszać mąkę, jajka, przyprawy, kukurydzę, parówki pokrojone w plasterki, szczypiorek. mocno doprawić (same składniki są dość mdłe w smaku). Placuszki smażyć na oleju na złoto z obu stron. Można podać z sosem lub surówką