Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, pożywne śniadanie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8610
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1260
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10249
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4660
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8610
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1260
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10249
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4660
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 726
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie łyżką i smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu.
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie łyżką i smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu.
Nakładamy łyżkę "ciasta" jako jeden placek, u mnie na patelni mieściły się 3 placki, przykrywamy pokrywką i czekamy aż urosną. Potem ściągamy pokrywkę, chwilę trzymamy na średnim ogniu i przewracamy.
Nakładamy łyżkę "ciasta" jako jeden placek, u mnie na patelni mieściły się 3 placki, przykrywamy pokrywką i czekamy aż urosną. Potem ściągamy pokrywkę, chwilę trzymamy na średnim ogniu i przewracamy.