Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, pożywne śniadanie!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7909
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1190
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13680
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7909
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1190
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13680
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie łyżką i smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu.
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie łyżką i smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu.
Nakładamy łyżkę "ciasta" jako jeden placek, u mnie na patelni mieściły się 3 placki, przykrywamy pokrywką i czekamy aż urosną. Potem ściągamy pokrywkę, chwilę trzymamy na średnim ogniu i przewracamy.
Nakładamy łyżkę "ciasta" jako jeden placek, u mnie na patelni mieściły się 3 placki, przykrywamy pokrywką i czekamy aż urosną. Potem ściągamy pokrywkę, chwilę trzymamy na średnim ogniu i przewracamy.