Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Płatki owsiane, kokosowa śmietanka, świeży sok z marchwi, chrupiące orzechy. Jest zdrowo, jest smacznie, jest jesiennie!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8234
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 444
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8234
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 444
Składniki
Płatki owsiane wymieszać z cynamonem, zalać mlekiem i odstawić na minimum kilka godzin (najlepiej zrobić to na całą noc). Rano przełożyć płatki do rondelka i podgrzać. W tym czasie ubić mleczko kokosowe, delikatnie wymieszać z jogurtem naturalnym. Orzechy włoskie drobno posiekać. Ciepłe płatki owsiane przełożyć do miseczki, zalać świeżym sokiem marchwiowym oraz kokosową śmietanką. Posypać orzechami.