Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Płatki owsiane, kokosowa śmietanka, świeży sok z marchwi, chrupiące orzechy. Jest zdrowo, jest smacznie, jest jesiennie!
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 111
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4207
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8685
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 111
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4207
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8685
Składniki
Płatki owsiane wymieszać z cynamonem, zalać mlekiem i odstawić na minimum kilka godzin (najlepiej zrobić to na całą noc). Rano przełożyć płatki do rondelka i podgrzać. W tym czasie ubić mleczko kokosowe, delikatnie wymieszać z jogurtem naturalnym. Orzechy włoskie drobno posiekać. Ciepłe płatki owsiane przełożyć do miseczki, zalać świeżym sokiem marchwiowym oraz kokosową śmietanką. Posypać orzechami.