Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sycące, wysokobłonnikowe, wspaniale działa na układ trawienny
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3944
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19937
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3060
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4289
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3944
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19937
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3060
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4289
Składniki
Wieczorem zalewamy płatki i pokrojoną na mniejsze kawałki śliwkę wrzątkiem i przykrywamy miseczkę talerzykiem, zostawiamy na noc.
Rano podlewamy odrobinką wody i wstawiamy do mikrofalówki, czekamy aż się zagotuje.
Dodajemy otręby i cynamon.
Mieszamy z jogurtem naturalnym, świetnie smakuje też ze zmiksowanym, dojrzałym awokado w wersji na ostro- doprawione imbirem i pieprzem cayenne.