Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 48
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 48
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Składniki
kiełbasę pokroić w kostkę.Ubić białka na sztywną pianę,do piany dodaćmąkę,mleko,kiełbasę oraz żółtka.Starannie ale delikatnie wymieszać.
Na dużej patelni rozgrzać masło,wylać masę omletową i smażyć na małym ogniu,gdy sód się zarumieni obrócić na drugą stronę.Posypać startym serem,złożyć na pół.Przed podaniem ułożyć kilka krążków kiełbasy na omlet.