Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
kiełbasę pokroić w kostkę.Ubić białka na sztywną pianę,do piany dodaćmąkę,mleko,kiełbasę oraz żółtka.Starannie ale delikatnie wymieszać.
Na dużej patelni rozgrzać masło,wylać masę omletową i smażyć na małym ogniu,gdy sód się zarumieni obrócić na drugą stronę.Posypać startym serem,złożyć na pół.Przed podaniem ułożyć kilka krążków kiełbasy na omlet.