Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedna porcja to kcal: 438kcal B: 32g. T: 6g. W: 54g W ramach porcji jemy 1/8 całości blachy szarlotki i kubeczek puddingu proteinowego waniliowego
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 344
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1958
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3920
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3788
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 539
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 344
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1958
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3920
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3788
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 539
Składniki
Wszystkie suche produkty wrzuć do jednej michy (słodzik rozgnieść). Wymieszaj je dokładnie. Zetrzyj jabłka na tarce. Wyłóż blachę papierem. Wysyp 1/3 ciasta na spód, rozprowadź i na to daj połowę jabłek. Posyp jabłka kolejną częścią ciasta i na to resztę jabłek. Wierzch posyp resztką ciasta. Skrop go olejem i daj do piekarnika na 180 stopni na około 60 minut. Dzielisz szarlotkę na 8 porcji i w ramach posiłku jesz jeden kawałek. Ostrzegam, syci ;) Tip ode mnie jest taki, że szarlotka dobrze smakuje polana proteinowym puddingiem waniliowym i to jest wliczone w makro ;) Sztos!