Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedna porcja to kcal: 438kcal B: 32g. T: 6g. W: 54g W ramach porcji jemy 1/8 całości blachy szarlotki i kubeczek puddingu proteinowego waniliowego
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2437
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3090
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2761
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2437
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3090
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2761
Składniki
Wszystkie suche produkty wrzuć do jednej michy (słodzik rozgnieść). Wymieszaj je dokładnie. Zetrzyj jabłka na tarce. Wyłóż blachę papierem. Wysyp 1/3 ciasta na spód, rozprowadź i na to daj połowę jabłek. Posyp jabłka kolejną częścią ciasta i na to resztę jabłek. Wierzch posyp resztką ciasta. Skrop go olejem i daj do piekarnika na 180 stopni na około 60 minut. Dzielisz szarlotkę na 8 porcji i w ramach posiłku jesz jeden kawałek. Ostrzegam, syci ;) Tip ode mnie jest taki, że szarlotka dobrze smakuje polana proteinowym puddingiem waniliowym i to jest wliczone w makro ;) Sztos!