Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedna porcja to kcal: 438kcal B: 32g. T: 6g. W: 54g W ramach porcji jemy 1/8 całości blachy szarlotki i kubeczek puddingu proteinowego waniliowego
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14030
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15883
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6419
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14030
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15883
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6419
Składniki
Wszystkie suche produkty wrzuć do jednej michy (słodzik rozgnieść). Wymieszaj je dokładnie. Zetrzyj jabłka na tarce. Wyłóż blachę papierem. Wysyp 1/3 ciasta na spód, rozprowadź i na to daj połowę jabłek. Posyp jabłka kolejną częścią ciasta i na to resztę jabłek. Wierzch posyp resztką ciasta. Skrop go olejem i daj do piekarnika na 180 stopni na około 60 minut. Dzielisz szarlotkę na 8 porcji i w ramach posiłku jesz jeden kawałek. Ostrzegam, syci ;) Tip ode mnie jest taki, że szarlotka dobrze smakuje polana proteinowym puddingiem waniliowym i to jest wliczone w makro ;) Sztos!