Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moj ulubiony, sniadaniowy omlet :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
na masle podsmazamy pieczarki oraz papryke ok.7 min.
jaja,mleko i make mieszamy.dodajemy sol i pieprz oraz pokrojony szczypiorek
zalewamy warzywa ciastem i podsmazamy
przewracamy omleta na druga strone ,kladziemy na wierzch plastry sera i przykrywamy na chwile pokrywka.smazymy ok 2 min.
gotowego omleta mozna polac keczupem.smacznego