Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak róż i pistacji, duet stworzony dla siebie!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3782
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 716
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3782
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 716
Składniki
Piekarnik nastawić na 180 stopni (termoobieg). Jajka ubić za pomocą miksera. Dodać płatki owsiane, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, jogurt naturalny, kofiturę, miękkie masło, sól i ponownie zmiksować. Pistacje posiekać na mniejsze kawałki. Gotową masę przelać do dwóch kokilek. Posypać pistacjami. Wstawić do piekarnika i piec przez około 20-25 minut. Gotowe ciast(k)a ostudzić i podawać.