Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pankejkowy reniferek prosto z zaprzęgu Św. Mikołaja. Prosty przepis idealny dla całej rodziny, jak i kapryśnych niejadków :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1042
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5604
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8728
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18012
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1042
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5604
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8728
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18012
Składniki
Zmiksuj wszystkie składniki na pankejki i usmaż je na oleju kokosowym.
Wytnij kształty, takie jak widzisz na zdjęciu lub inne na jakie masz ochotę, aby ułożyć swój świąteczny obrazek. Jogurt wymieszaj z różowym colorsem z owocu pitaya i namaluj nim pyszczek renifera lub inne elementy Twojego kulinarnego obrazka.
Zacznij dekorowanie: jagodowe oczy, malinowy nos, uśmiech z syropu daktylowego, gwiazdki wycięte ze świeżego owoca Pitaya. Baw się kształtami i kolorami tworząc świąteczne postacie! Enjoy it!