Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pankejkowy reniferek prosto z zaprzęgu Św. Mikołaja. Prosty przepis idealny dla całej rodziny, jak i kapryśnych niejadków :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326385
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12073
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16807
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5481
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326385
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12073
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16807
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5481
Składniki
Zmiksuj wszystkie składniki na pankejki i usmaż je na oleju kokosowym.
Wytnij kształty, takie jak widzisz na zdjęciu lub inne na jakie masz ochotę, aby ułożyć swój świąteczny obrazek. Jogurt wymieszaj z różowym colorsem z owocu pitaya i namaluj nim pyszczek renifera lub inne elementy Twojego kulinarnego obrazka.
Zacznij dekorowanie: jagodowe oczy, malinowy nos, uśmiech z syropu daktylowego, gwiazdki wycięte ze świeżego owoca Pitaya. Baw się kształtami i kolorami tworząc świąteczne postacie! Enjoy it!