Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pankejkowy reniferek prosto z zaprzęgu Św. Mikołaja. Prosty przepis idealny dla całej rodziny, jak i kapryśnych niejadków :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3749
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 377
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 696
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3749
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 377
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 696
Składniki
Zmiksuj wszystkie składniki na pankejki i usmaż je na oleju kokosowym.
Wytnij kształty, takie jak widzisz na zdjęciu lub inne na jakie masz ochotę, aby ułożyć swój świąteczny obrazek. Jogurt wymieszaj z różowym colorsem z owocu pitaya i namaluj nim pyszczek renifera lub inne elementy Twojego kulinarnego obrazka.
Zacznij dekorowanie: jagodowe oczy, malinowy nos, uśmiech z syropu daktylowego, gwiazdki wycięte ze świeżego owoca Pitaya. Baw się kształtami i kolorami tworząc świąteczne postacie! Enjoy it!