Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i smaczna na każdą okazję
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Składniki
Marchew gotujemy około 15 min., tak tylko żeby zmiękła, ścieramy na tarce (grube oczka).
Cebule kroimy w talarki zalewamy zalewą i gotujemy 8-10 min., po ugotowaniu pozostawić w zalewie to wystygnięcia, następnie odcedzamy.
Marchew, cebule, jajka (też trzemy na tarce z grubymi oczkami) wymieszać dodać śmietanę, musztardę, przyprawy.