Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są słodkie i pyszne a dzieci jak sie ciesza.
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 235
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 125
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 252
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2221
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 119
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 113
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 235
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 125
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 252
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2221
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 119
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 113
Składniki
masło utrzeć z cukrem i mąką ziemniaczaną dodając po jajku i łyżeczce śmietany,domieszać mąkę z proszkiem do pieczenia,zagnieść ciasto,rozwałkowac,wyciąć pierścienie.W głębokim naczyniu rozgrzać tłuszcz,smażyć na złoto,osączyć obtoczyc w cukrze. Zamiast mąki ziemniaczanej można dodać łyżke budyniu w proszku.