Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są słodkie i pyszne a dzieci jak sie ciesza.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
masło utrzeć z cukrem i mąką ziemniaczaną dodając po jajku i łyżeczce śmietany,domieszać mąkę z proszkiem do pieczenia,zagnieść ciasto,rozwałkowac,wyciąć pierścienie.W głębokim naczyniu rozgrzać tłuszcz,smażyć na złoto,osączyć obtoczyc w cukrze. Zamiast mąki ziemniaczanej można dodać łyżke budyniu w proszku.