Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta metoda, lecz przy drożejących zasobach przydatna. Uwaga nie każda kiełbasa nadaję się do tej metody. !!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Składniki
Wlewamy wodę na patelnie i włączamy gaz.
Nacinamy kiełbasę i kładziemy na patelnie.
W trakcie obróbki cieplnej zacznie się pojawiać tłuszcz z kiełbasy, a po odparowaniu wody zacznie się smażyć :)
Po obsmażeniu z dwóch stron, gotowe. Smacznego :)