Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta metoda, lecz przy drożejących zasobach przydatna. Uwaga nie każda kiełbasa nadaję się do tej metody. !!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1288
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1288
Składniki
Wlewamy wodę na patelnie i włączamy gaz.
Nacinamy kiełbasę i kładziemy na patelnie.
W trakcie obróbki cieplnej zacznie się pojawiać tłuszcz z kiełbasy, a po odparowaniu wody zacznie się smażyć :)
Po obsmażeniu z dwóch stron, gotowe. Smacznego :)