Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta metoda, lecz przy drożejących zasobach przydatna. Uwaga nie każda kiełbasa nadaję się do tej metody. !!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1850
Polecam, pychota.
Odsłon: 610
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1850
Polecam, pychota.
Odsłon: 610
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Składniki
Wlewamy wodę na patelnie i włączamy gaz.
Nacinamy kiełbasę i kładziemy na patelnie.
W trakcie obróbki cieplnej zacznie się pojawiać tłuszcz z kiełbasy, a po odparowaniu wody zacznie się smażyć :)
Po obsmażeniu z dwóch stron, gotowe. Smacznego :)