Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystko wrzucam na patelnię i na piec. Śniadanie jest gotowe
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1425
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 289
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3221
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 310
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1425
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 289
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3221
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 310
Składniki
Bierzemy 50 gramów kiełbasy. Pocieramy tarkę. Wykonaj podobne manipulacje z 50 gramami twardego sera. Następnie posiekaj koperek. Umieść to wszystko w misce sałatkowej i wymieszaj. Rozgrzej patelnię, dodaj tam masło.
Następnie rozbij 1 jajko do miski, ubij i włóż na patelnię. Następnie ułóż tam kawałek chleba pita i mieszankę sera i kiełbasy. Przykryj kolejnym arkuszem chleba pita, na którym posmaruj plasterki pomidora i ponownie przykryj arkuszem chleba pita, na który dodaj mieszankę kiełbasy i sera.
Następnie przykryj arkuszem chleba pita i posmaruj jajkiem. Smażyć pod przykryciem na małym ogniu z obu stron. smacznego