Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystko wrzucam na patelnię i na piec. Śniadanie jest gotowe
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35690
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6003
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35690
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6003
        
        
                Składniki
Bierzemy 50 gramów kiełbasy. Pocieramy tarkę. Wykonaj podobne manipulacje z 50 gramami twardego sera. Następnie posiekaj koperek. Umieść to wszystko w misce sałatkowej i wymieszaj. Rozgrzej patelnię, dodaj tam masło.
Następnie rozbij 1 jajko do miski, ubij i włóż na patelnię. Następnie ułóż tam kawałek chleba pita i mieszankę sera i kiełbasy. Przykryj kolejnym arkuszem chleba pita, na którym posmaruj plasterki pomidora i ponownie przykryj arkuszem chleba pita, na który dodaj mieszankę kiełbasy i sera.
Następnie przykryj arkuszem chleba pita i posmaruj jajkiem. Smażyć pod przykryciem na małym ogniu z obu stron. smacznego