Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystko wrzucam na patelnię i na piec. Śniadanie jest gotowe
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10670
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9098
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10670
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9098
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Bierzemy 50 gramów kiełbasy. Pocieramy tarkę. Wykonaj podobne manipulacje z 50 gramami twardego sera. Następnie posiekaj koperek. Umieść to wszystko w misce sałatkowej i wymieszaj. Rozgrzej patelnię, dodaj tam masło.
Następnie rozbij 1 jajko do miski, ubij i włóż na patelnię. Następnie ułóż tam kawałek chleba pita i mieszankę sera i kiełbasy. Przykryj kolejnym arkuszem chleba pita, na którym posmaruj plasterki pomidora i ponownie przykryj arkuszem chleba pita, na który dodaj mieszankę kiełbasy i sera.
Następnie przykryj arkuszem chleba pita i posmaruj jajkiem. Smażyć pod przykryciem na małym ogniu z obu stron. smacznego