Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystko wrzucam na patelnię i na piec. Śniadanie jest gotowe
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Bierzemy 50 gramów kiełbasy. Pocieramy tarkę. Wykonaj podobne manipulacje z 50 gramami twardego sera. Następnie posiekaj koperek. Umieść to wszystko w misce sałatkowej i wymieszaj. Rozgrzej patelnię, dodaj tam masło.
Następnie rozbij 1 jajko do miski, ubij i włóż na patelnię. Następnie ułóż tam kawałek chleba pita i mieszankę sera i kiełbasy. Przykryj kolejnym arkuszem chleba pita, na którym posmaruj plasterki pomidora i ponownie przykryj arkuszem chleba pita, na który dodaj mieszankę kiełbasy i sera.
Następnie przykryj arkuszem chleba pita i posmaruj jajkiem. Smażyć pod przykryciem na małym ogniu z obu stron. smacznego