Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na jajecznicę z serem i pomidorem
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Parzymy pomidory we wrzątku, obieramy ze skórki i kroimy w plastry.
Następnie na patelni rozgrzewamy masło i oliwę. Pomidory układamy na patelni i kiedy namiękną przyprawiamy solą, pieprzem i papryką z obu stron.
W osobnym pojemniku ubijamy jajka dolewając mleko i wsypując starty ser (można dodać szczypiorek). Następnie zalewamy pomidory ubitymi jajkami z serem i smażymy do ścięcia się białka. Posypujemy koperkiem.