Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na jajecznicę z serem i pomidorem
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 989
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5573
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8710
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17934
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 989
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5573
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8710
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17934
Składniki
Parzymy pomidory we wrzątku, obieramy ze skórki i kroimy w plastry.
Następnie na patelni rozgrzewamy masło i oliwę. Pomidory układamy na patelni i kiedy namiękną przyprawiamy solą, pieprzem i papryką z obu stron.
W osobnym pojemniku ubijamy jajka dolewając mleko i wsypując starty ser (można dodać szczypiorek). Następnie zalewamy pomidory ubitymi jajkami z serem i smażymy do ścięcia się białka. Posypujemy koperkiem.