Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre śniadanie to podstawa każdego dnia. Szybki w pzygotowaniu, dostarczający wystarczającą ilość energii by rozpocząć każdy dzień. Doskonały na śniadanie ale i na wczesną kolację.
Przygotowanie:
Cebulę, paprykę, kiełbasę kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek również drobno siekamy. Na razie nie łączymy składników.
Jajka wbijamy do miseczki, roztrzepujemy, dodajemy pieprz, zioła prowansalskie, szpinak, płatki owsiane, sól. Dokładnie mieszamy.
Smażenie:
Na rozgrzanym na patelni maśle smażymy kiełbasę, następnie dodajemy paprykę, kolejno cebulę w celu zeszklenia.
Gdy cebula zeszkli się wylewamy przygotowane jajka ze szpinakiem i przyprawami.
Na wierzchu układamy pomidorki koktajlowe. Przykrywamy pokrywką i smażymy na delikatnym ogniu do momentu ścięcia wierzchu.
Podajemy posypane świeżym szczypiorkiem.
Smacznego
Propozycja na smakowite, pieczone kawałki marchewki, otulone ziołami prowansa...
Odsłon: 13850
Każda gofrownica jest trochę inna, więc czas przygotowania gofrów około 10 mi...
Odsłon: 114
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 40
Bigos z świeżej/słodkiej kapusty z kiełbasą i łopatką.
Odsłon: 84
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 177
Każda gofrownica jest trochę inna, więc czas przygotowania gofrów około 10 mi...
Odsłon: 114
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 40
Bigos z świeżej/słodkiej kapusty z kiełbasą i łopatką.
Odsłon: 84
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 177
Składniki
Przygotowanie: Cebulę, paprykę, kiełbasę kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek również drobno siekamy. Na razie nie łączymy składników. Jajka wbijamy do miseczki, roztrzepujemy, dodajemy pieprz, zioła prowansalskie, szpinak, płatki owsiane, sól. Dokładnie mieszamy.
Smażenie: Na rozgrzanym na patelni maśle smażymy kiełbasę, następnie dodajemy paprykę, kolejno cebulę w celu zeszklenia. Gdy cebula zeszkli się wylewamy przygotowane jajka ze szpinakiem i przyprawami. Na wierzchu układamy pomidorki koktajlowe. Przykrywamy pokrywką i smażymy na delikatnym ogniu do momentu ścięcia wierzchu.
Podajemy posypane świeżym szczypiorkiem. Smacznego
Przepisy Śniadania
Śniadania
Pasta z bobu
Śniadania
syrniki
Śniadania
Placki bananowe
Śniadania
Chleb pszenno - żytni
Pasta z bobu
Mój mąż uwielbia ugotowany bób w osolonej wodzie z dodatkiem ząbków czosnku....
Odsłon: 62
syrniki
Te twarogowe placki najlepiej smakują jeszcze ciepłe, posypane cukrem pudrem,...
Odsłon: 776