Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre śniadanie to podstawa każdego dnia. Szybki w pzygotowaniu, dostarczający wystarczającą ilość energii by rozpocząć każdy dzień. Doskonały na śniadanie ale i na wczesną kolację.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4590
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 865
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8300
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13134
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 458
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 143
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4590
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 865
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8300
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13134
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 458
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 143
Składniki
Przygotowanie: Cebulę, paprykę, kiełbasę kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek również drobno siekamy. Na razie nie łączymy składników. Jajka wbijamy do miseczki, roztrzepujemy, dodajemy pieprz, zioła prowansalskie, szpinak, płatki owsiane, sól. Dokładnie mieszamy.
Smażenie: Na rozgrzanym na patelni maśle smażymy kiełbasę, następnie dodajemy paprykę, kolejno cebulę w celu zeszklenia. Gdy cebula zeszkli się wylewamy przygotowane jajka ze szpinakiem i przyprawami. Na wierzchu układamy pomidorki koktajlowe. Przykrywamy pokrywką i smażymy na delikatnym ogniu do momentu ścięcia wierzchu.
Podajemy posypane świeżym szczypiorkiem. Smacznego