Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie, dla każdego!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1527
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1395
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 289
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1527
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1395
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 289
Składniki
Na patelnie wlewamy troszkę oleju i rozgrzewamy. Po rozgrzaniu wbijamy dwa jajka i posypujemy szczypiorkiem. Wszystko dobrze mieszamy. Posypujemy trzema porządnymi szczyptami soli. Potem dodajemy szczypnę pieprzu ziołowego. Wszystko wyjmujemy po ścięciu białek.
Smażymy bekon, a następnie wkładamy go na placek do tortilli. Następnie kroimy 1/4 tą cebuli w kostkę i kładziemy na placek. Kładziemy jajecznnicę na placek, a na końcu rukolę. Wszystko zapiekamy w opiekaczu bądź grillu Smacznego!