Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie, deser - dobre na zakończenie sezonu truskawkowego
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 184
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 184
Składniki
Do garnka wlać mleko, dodać szczyptę soli i zagotować, zmniejszyć gaz, wsypać kaszę. Cały czas mieszamy aż do uzyskania gęstej konsystencji. Przykryć garnek i zabieramy się za truskawki.
Truskawki myjemy i pozbawiamy szypułek. Kroimy na pół i zgniatamy widelcem. Dodajemy syrop z agawy, jogurt naturalny, cynamon i mieszamy. Przelewamy na talerz, dodajemy gotową kaszę manną, dekorujemy i zajadamy. ŚnIaDaNiE gOtOwE :) Smacznego ! :)