Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne bananowe pancakes. Idealne na śniadanie. Bardzo zdrowe oraz wegańskie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Wymieszaj siemię lniane z wodą i odstaw do nasiąknięcia na 5 minut.
Rozgnieć banany za pomocą widelca, dodaj namoczone siemię lniane, cynamon, mąkę owsianą, płatki owsiane i posiekaną czekoladę. Wymieszaj.
Rozgrzej na patelni olej i smaż placuszki aż będą złotobrązowe.
Podawaj ze świeżymi owocami, masłem orzechowym lub polane syropem klonowym i tahini.