Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne bananowe pancakes. Idealne na śniadanie. Bardzo zdrowe oraz wegańskie.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Wymieszaj siemię lniane z wodą i odstaw do nasiąknięcia na 5 minut.
Rozgnieć banany za pomocą widelca, dodaj namoczone siemię lniane, cynamon, mąkę owsianą, płatki owsiane i posiekaną czekoladę. Wymieszaj.
Rozgrzej na patelni olej i smaż placuszki aż będą złotobrązowe.
Podawaj ze świeżymi owocami, masłem orzechowym lub polane syropem klonowym i tahini.