Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy w lodówce malowanie te zapiekanki potrafią zrobić furorę :)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 59
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 59
Składniki
Bułki przeciąć na pół, posmarować masłem. Kiełbasę i ogórki pokroić w kostkę. Na bułce układać plaster sera, kiełbasę i ogórki. Posypać suszonym szczypiorkiem. Piec 10-15 minut- pierwsze kilka minut w 200stopniach, następnie w 150-170 (zależy od piekarnika). Na koniec posmarować ketchupem. SMACZNEGO!!!