Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny świetny przepis na zdrowy budyń chia, tym razem w mojej ulubionej, czekoladowej wersji.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 966
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 966
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Składniki
W misce lub szklance dokładnie wymieszaj trzepaczką wszystkie składniki. Umieść miskę lub szklankę (najlepiej szczelnie przykrytą) w lodówce na co najmniej 6 godzin.
Przed zjedzeniem dokładnie wymieszaj pudding. Im gęstszy pudding chcesz uzyskać, tym więcej musisz dodać nasion chia (i odwrotnie).