Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny świetny przepis na zdrowy budyń chia, tym razem w mojej ulubionej, czekoladowej wersji.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1527
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1282
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1367
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1166
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1527
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1282
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1367
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1166
Składniki
W misce lub szklance dokładnie wymieszaj trzepaczką wszystkie składniki. Umieść miskę lub szklankę (najlepiej szczelnie przykrytą) w lodówce na co najmniej 6 godzin.
Przed zjedzeniem dokładnie wymieszaj pudding. Im gęstszy pudding chcesz uzyskać, tym więcej musisz dodać nasion chia (i odwrotnie).