Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny świetny przepis na zdrowy budyń chia, tym razem w mojej ulubionej, czekoladowej wersji.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 285
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14940
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2926
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 285
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14940
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2926
Składniki
W misce lub szklance dokładnie wymieszaj trzepaczką wszystkie składniki. Umieść miskę lub szklankę (najlepiej szczelnie przykrytą) w lodówce na co najmniej 6 godzin.
Przed zjedzeniem dokładnie wymieszaj pudding. Im gęstszy pudding chcesz uzyskać, tym więcej musisz dodać nasion chia (i odwrotnie).