Wyniki wyszukiwania dla jak usmażyć wątróbkę żeby nie pryskała
Artykuły jak usmażyć wątróbkę żeby nie pryskała
Wszystkie
Jedni ją uwielbiają, z kolei inni unikają jej jak ognia. Okazuje się jednak, że wątróbkę można przygotować w taki sposób, aby ze smakiem zjadł ją n...
Doskonały pomysł na pyszne śniadanie, szybki obiad i sycącą kolację. Jednak wysmażenie dobrego omletu jest prawdziwą sztuką, dlatego częściej robim...
Wątróbka wychodzi gorzka po smażeniu? Nie wiesz, co zrobić, żeby wątróbka była miękka i soczysta? Przeczytaj poradnik, który na pewno pomoże ci prz...
Wątróbka to rodzaj pokarmu, który albo się kocha, albo nienawidzi. Jedno jest pewne – wystarczy ją dobrze przygotować i zaserwować z odpowiednimi d...
Faworki to przysmak nieodmiennie kojarzący się z tłustym czwartkiem. Już od początku stycznia w sklepach i cukierniach możemy kupić te karnawałowe...
Wątróbka to jeden z najpopularniejszych podrobów, które lądują na naszych talerzach. Odpowiednio przygotowana jest bardzo smaczna, a co więcej kryj...
Dziś na obiad wątróbka! Dla wielu najmłodszych taka informacja mogła być prawdziwą katastrofą. W końcu smażone podroby to jeden z kulinarnych "kosz...
W zdrowej diecie nie może zabraknąć ryb, są nie tylko świetnym źródłem białka, ale i dobroczynnych kwasów omega-3. Niestety, wiele osób rezygnuje z...
Jedni na jej widok krzywią się z niesmakiem, inni wprost przeciwnie zaliczają ją do ulubionych dań. Mowa tu o wątróbce, która odpowiednio zrobiona...
Wątróbka ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Składnik ten ceniony jest przede wszystkim za swoje wyjątkowe wartości odżywcze. Wątróbka drobi...
Ewa Wachowicz w ostatni weekend kwietnia przywitała widzów w swoim przydomowym ogrodzie. Sezon grillowy postanowiła rozpocząć od deski masła. W 480...
Gotowanie ziemniaków może wydawać się dziecinnie proste, jednak wcale takie nie jest. Polacy regularnie pozbawiają ich cennych właściwości, poprzez...
Metamorfoza 54-letniego Olafa Lubaszenko jest jedną z najbardziej spektakularnych. Aktorowi udało się pozbyć aż 80 kilogramów! Co ciekawe, z diety...
Kupienie świeżego imbiru niestety nie gwarantuje, że po kilku dniach kłącze nie spleśnieje. Jeśli chowasz go do lodówki i szybko zauważasz, że jest...
Łosoś to bardzo smaczna ryba, jednak w ostatnim czasie zaczął wywoływać wiele kontrowersji. Wiele osób zwraca uwagę, że mięso tej ryby może być ska...
Natka pietruszki jest jedną z najbardziej aromatycznych przypraw w kuchni. Niestety, nawet jeśli po zakupie wstawimy ją do wody, po kilku dniach za...
Wyobraź sobie puszystą i lekką żółtą piankę w połączeniu z energetyzującą kawą. To właśnie złote latte, którego nazwa i wygląd są niezwykle przycią...
Szukasz zdrowych przepisów, na przekąski, które pomogą ci w utracie zbędnych kilogramów? Recepturą na prozdrowotny kisiel podzieliła się ostatnio D...
Na pewno wiele osób zgodzi się z faktem, że na wielkanocnym stole nie może zabraknąć domowego pasztetu. Z pewnością, każda doświadczona gospodyni m...
Ewa Wachowicz w swoich przepisach często nawiązuje do tradycyjnej kuchni. Tym razem postanowiła podzielić się z widzami przepisem na: klarowny rosó...
Środa Popielcowa 2023 wypada 22 lutego. Skąd w ogóle wzięła się tradycja obchodzenia Popielca? I co można jeść w Środę Popielcową? W tym materiale...
Kościół miał duży wpływ na kulinaria, ale także ziołolecznictwo. Ze względu na to, iż w swoich zakonach uprawiali warzywa i zioła, wykorzystywali j...