Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz problem? dużo gości i mało alkoholu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8050
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8050
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3603
Składniki
Zaparzamy herbatę
Cytrusy sparzamy, kroimy na plastry. Do garnka wsypujemy cukier, wlewamy wodę. W momencie rozpuszczenia sie cukru i osiągnięciu konsystencji syropu wrzucamy owoce i chwilę gotujemy.
Syrop łączymy z herbata, wlewamy wino, wrzucamy cynamon. Studzimy i dolewamy gazowana wodę, ew kostki lodu