Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykła w smaku nawet dla wybrednych podniebień.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1972
Składniki
Podgrzać mleko w rondlu z mięta. Zaparzać przez 3-4 min. Następnie wyjąć saszetki.
Wlać mleko do filiżanek i do każdej dodać po łyżce czekolady. Smaczności:)