Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak jesieni w szklance!
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666319
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 122
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 626
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5780
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 993
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666319
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 122
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 626
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5780
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 993
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Banana i marchewki umyć, obrać, pokroić w mniejsze kawałki. Wrzucić do blendera, dolać mleko, doprawić cynamonem, kardamonem, imbirem i przyprawą do piernika, dodać ziarenka z połówki laski wanilii, wszystko razem zmiksować, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Przelać do wysokiej szklanki i podawać.