Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak jesieni w szklance!
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1140
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1317
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 579
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1140
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1317
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 579
Składniki
Banana i marchewki umyć, obrać, pokroić w mniejsze kawałki. Wrzucić do blendera, dolać mleko, doprawić cynamonem, kardamonem, imbirem i przyprawą do piernika, dodać ziarenka z połówki laski wanilii, wszystko razem zmiksować, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Przelać do wysokiej szklanki i podawać.