Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak jesieni w szklance!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15091
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3020
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15091
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3020
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Składniki
Banana i marchewki umyć, obrać, pokroić w mniejsze kawałki. Wrzucić do blendera, dolać mleko, doprawić cynamonem, kardamonem, imbirem i przyprawą do piernika, dodać ziarenka z połówki laski wanilii, wszystko razem zmiksować, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Przelać do wysokiej szklanki i podawać.