Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cytryna, wanilia i migdałowy smak to odprężający czar tej herbaty. Daj się skusić...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Zagotuj wodę i zaparz w niej herbatę ze skórką cytrynową przez 4 minuty.
Wymieszaj z cukrem, sokiem z cytryny, aromatem migdałowym i waniliowym. Degustuj się gorącym naparem:) Smaczności.