Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cytryna, wanilia i migdałowy smak to odprężający czar tej herbaty. Daj się skusić...
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1322
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1113
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1322
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1113
Składniki
Zagotuj wodę i zaparz w niej herbatę ze skórką cytrynową przez 4 minuty.
Wymieszaj z cukrem, sokiem z cytryny, aromatem migdałowym i waniliowym. Degustuj się gorącym naparem:) Smaczności.