Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 57
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 894
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 57
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 894
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
Dojrzałe pigwy wypestkować pokroić w kostkę,zasypać cukrem, odstawić na 10 dni. Syrop zlać i zmieszać spirytusem na 8-10 tygodni przefiltrować, zlać do butelek. Owoce zalać wódką przefiltrować po 3-4 tygodniach. Owoce można dodawać od lodów.(według uznania)