Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2065
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421344
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2045
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2065
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421344
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2045
Składniki
Dojrzałe pigwy wypestkować pokroić w kostkę,zasypać cukrem, odstawić na 10 dni. Syrop zlać i zmieszać spirytusem na 8-10 tygodni przefiltrować, zlać do butelek. Owoce zalać wódką przefiltrować po 3-4 tygodniach. Owoce można dodawać od lodów.(według uznania)